There are no breaking news at the moment

Jos sinulla olisi mahdollisuus viedä kamerasi mihin päin maailmaa tahansa, minne menisit? Maailmassa on monia henkeäsalpaavia valokuvapaikkoja ja monet valokuvaajat ovat onnekkaita, koska he pystyvät matkustamaan jokaiseen niistä. Mutta koska sinulla ei luultavasti ole mahdollisuutta ravata maapalloa ympäri vuoden etsien uusia, upeita näkymiä, sinun on oltava hieman valikoivampi vierailemiesi paikkojen suhteen.

Olemme laatineet lyhyen listan joistain maailman parhaista valokuvapaikoista ympärimaailma. Halusit sitten ottaa maisemakuvia tai luontokuvia, nämä paikat sopivat kaikenlaisille valokuvaajille.

Machu Picchu

Perun Machu Picchu on kaikkien matkustamista ja maisemakuvia rakastavien valokuvaajien unelmakohde. Tämä maailmankuulu 1400-luvun maamerkki, joka sijaitsee lähes kahdeksan tuhannen metrin korkeudessa merenpinnasta, tarjoaa upeat näkymät Andeille ja muinaisten inkojen temppeleille ja raunioille. Machu Picchun juurella on Aguas Calientes, josta voit myös ottaa upeita kuvia Linnunradasta.

Gizan pyramidit

Kuka ei inspiroituisi Egyptin majesteettisista pyramideista? Gizan pyramidit-kompleksista Kairon laitamilta voit löytää kolme upeaa pyramidia (mukaan lukien suurimman ja vanhimman, nimeltään Khufun pyramidi) ja massiivisen Sfinksi-veistoksen, joka näyttää mahtavalta panoraamakuvissa.

Gizan pyramidilla käyneet valokuvaajat varoittavat äärimmäisestä valaistuksesta tässä Egyptin autiomaassa, joten voit varmasti käyttää nopeita sulkimia kamerassasi. Korkealaatuisempien kuvien saamiseksi kannattaa käyttää hyvää ja luotettavaa pyöreää polarisaattoria, joka antaa kuvillesi kontrastin ja taivaallesi syvemmän sinisen sävyn. Olen itse käyttänyt tätä linssiä ottaessani kuvia erilaisista hiustarvikkeista (esim. hiustenpidennykset ja teippipidennykset) upeissa maisemissa.