There are no breaking news at the moment

Verkkokaupoille näyttävät kuvat ovat kaikki kaikessa. Tyylikkäät kuvat voivat parhaimmillaan jopa moninkertaistaa yrityksesi myynnin huonompien kuvien pudottaessa myyntisi pohjalukemiin.

Saatat ajatella, että olen liian dramaattinen, mutta en ole. Yrityksille on erittäin tärkeää, että niillä on korkealaatuisia, houkuttelevia tuotekuvia ja, että ne esittelevät niitä tavalla, joka resonoi potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Miksi? Tilastot osoittavat, että 90 % aivoille lähetetystä tiedosta on visuaalista ja, että ihmiset muodostavat ensimmäisen ensivaikutelmansa asioista vain 50 millisekunnin sisällä.

Ja on huomattava, että EI ole olemassa yhtäkään ihmistä, joka pystyisi lukemaan jonkin tuotteen tuotekuvauksen ja arvioimaan sen vain 50 millisekunnin sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotekuvauksesi on pystyttävä vakuuttaman potentiaaliset asiakkaasi siitä, että sinun tuotteesi on kannattava ostos.

Miksi verkkokaupat tarvitsevat näyttäviä kuvia?

Lyhyesti sanottuna: ihmiset ovat tuomitsevia olentoja, jotka muodostavat ensivaikutelman asioista nopeasti. Ja paras mahdollisuutesi antaa asiakkaillesi loistava ensivaikutelma on tekemällä loistava tuote-esitys. Ensimmäisten vaikutelmien lisäksi, vakuuttavan tuote-esityksen tarjoaminen asiakkaillesi auttaa myös yritystäsi tuottamaan enemmän tulosta.

Voit ajatella asiaa näin: Jos haluat ostaa sadetakin ja lasten taulut kotiisi ja saavut Amazonin sivustolle, jossa on vain yksi epäselvä kuva tuotteesta, tuletko napsauttamaan ´Osta nyt -painiketta´? Vaikka sadetakki maksaisikin vähemmän kuin mitä olet valmis maksamaan sadetakista, ja sillä on todella paljon myönteisiä arvosteluja, et luultavasti siltikään ostaisi tuotetta. Viime kädessä, jos yritys tai yrittäjä ei esitä tuotettaan vakuuttavasti, kuluttajat eivät halua ostaa sitä. Tämän takia kaikkien verkossa liiketoimintaansa edes osittain harjoittavien yritysten tulisi panostaa korkealaatuisiin kuviin.