There are no breaking news at the moment

Kevät on mitä parhainta aikaa ottaa energisiä ja valovoimaisia kuvia. Kevään energinen herääminen ja luonnon valovoimainen ulostulo antaa mahdollisuuden ottaa monenlaisia kuvia, joita muuten ei saisi otettua ollenkaan. Keväisin esimerkiksi kukat heräävät väriloistoon ja tätä kannattaa hyödyntää kuvapankkien kuvissa. 

Keväiset kuvat erottuvat hyvin muista vuodenajoista ja näitä kuvia voit käyttää itsessään tai materiaalina jonka avulla esittelet kuvaustaitojasi. Kuvien ottamiseen on lopulta aikaa hyvin vähän ja tämä aika kannattaakin käyttää hyvin, jotta saat mahdollisimman paljon erilaisia ja laadukkaita kuvia. 

 

Käytä kotoa löytyviä apuvälineitä apuna kuvien kanssa

Kuvien asettelun kanssa kannattaa nähdä hieman vaivaa, jotta kuvista tulee täydellisiä. Kuvien lavastamisessa ja viimeistelyssä voi käyttää monia apuvälineitä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. 

Luonnon materiaalit ovat todella monikäyttöisiä ja kauniita, mutta joskus niiden muokkaamiseen tarvitsee nähdä vähän vaivaa, jotta ne näyttävät kuvissa mahdollisimman hyviltä. Fiskars veitset ovat hyvä apu kukkien, oksien ja muiden kuviin käytettävien elementtien katkomisessa tai muokkaamisessa tarkasti soveltumaan juuri täydellisesti kuvaan, kuin kuvaan.

Kukat, kuten oksat ja lehdet ovatkin parhaimmillaan tuoreina, vasta poimittuina ja leikattuina, joten tästä syystä kannattaa valmistella kuvaaminen vasta lähellä kuvien ottamista. Saat parhaimmat kuvat ja kuvasarjat otettua yhdistämällä oikean valotuksen tuoreisiin kasveihin. 

 

Muista myös virvokkeet lämpimässä kuvatessa

Nesteytys on tärkeää muistaa myös keväällä. Varsinkin ensimmäiset lämpimät päivät saattavat hämätä ja aika kulua kuvaamisen ohessa. Onkin tärkeää muistaa juoda ja syödä tarpeeksi, jotta jaksat ja vältyt nestehukalta. Sodastream hiilihapotuslaitteen avulla saat raikasta virvoketta, jonka avulla varmasti jaksat työskennellä ja ottaa kuvia lämpiminäkin päivinä.