There are no breaking news at the moment

Kun ihminen miettii oman kotinsa sisustamista, voi lopputulokseen pääseminen olla joskus hankalaa. Teenkö impulsiivisen ratkaisun ja hankin jotain tämän hetken muodin mukaista, vai teenkö turvallisen, pitkän ajan kestävän ratkaisun?

Vaikeat valinnat voivat osua kohdalle erityisesti silloin, kun pitää valita jokin kuvatuote kotiin. Monilla meistä kuvatuotteisiin tutustuminen on tapahtunut lapsena ja nuorena julisteiden muodossa – kenelläpä meillä ei olisi ollut ihailemamme julkisuuden henkilön tai suloisen eläimen kuvaa seinällä? Aikuisena kotiin tulee salakavalasti tauluja sukulaisilta, perheeltä tai puolisolta. Kun on vaihdon aika, ja taulun haluaa palauttaa isoäidille, on hyvä hetki miettiä mitä oikeasti haluaa tehdä kotinsa kuvaesineille ja mitä niiltä haluaa. Tässä artikkelissa saat vinkkejä siihen, miten voit valita juuri itsellesi sopivat kuvat kodin sisustukseen.

Shoppaile budjetilla – valitse taulun sijaan juliste

Yksi ensimmäisiä asioita, jotka tulevat sisustusta uusiessa mieleen, on tietenkin hinta. Koska tädiltä saatu taulu oli ruma, tarvitaan uusi tilalle. Mutta taulukaupoille mennessä saattaa yllättää se, miten hintavia taulut ovat – erityisesti oikeat, taiteilijoiden tekemät taulut.

Vaihtoehto kalliille tauluille on juliste – monet netissä toimivat painotalot myyvät edullisesti julisteita. Usein voit vieläpä valita mieleisesi kuvan valmiista julisteista, tai sitten teettää omista kuvista julisteen. Netistä löytyy tyylikkäitä ja halpoja julisteita moneen eri makuun, joten käytä vain hetki aikaa ruudun edessä ja löydät haluamasi julisteen kotiisi – edullisesti.

Luontokuvat ovat aina varma valinta

Jos olet tekemässä ensimmäistä kertaa ostoksia kodin kuvasisustukseen liittyen, etkä ole aivan varma mitä haluat tai mikä valita monesta eri vaihtoehdosta, valitse luontokuva. Luonto on ihmiselle tärkeä paikka ja se herättää meissä usein pelkästään positiivisia tunteita. Erityisesti maisemakuvat luonnosta ovat erinomaisia valintoja.

Valitse omalla kuvalla

Tauluja voi teettää myös omilla kuvilla, kuten myös julisteita. Se on hyvä tapa varmistaa se, että kuva on juuri sellainen kun sen haluaa olevan. Voit teettää julisteita esimerkiksi perheen yhteisestä lomamatkakuvista, rakkaasta lemmikistä tai omista valokuvateoksistasi.

Kun valitset kuvia painotuotteisiin, varmista, että ne ovat tarpeeksi korkealaatuisia ja kuvatiedostot ovat kooltaan isoja. Näin painon jäljestä ei tule rakeista, vaan tarkkaa ja terävää.