There are no breaking news at the moment

Nykyaikana, kun Internet on vallannut lähes kaiken printatun median ja kortit, sekä kirjeet, kannattaakin harkita tervehdyksen lähettämistä itse kuvatuilla kuvilla varustetulla postikortilla. Tämä on varmasti arvostettava ele ja saa kortin saajan tuntemaan itsensä paljon erityisemmäksi, kuin vain kuvan lähettäminen sähköisesti. 

Kannattaa tehdä tervehdyksestä uniikki ja koittaa itse valikoida ja ottaa kuvat, joita käyttää. Jokaisesta kotikaupungista löytyykin hyvin uniikkeja kuvauskohteita, joita ei välttämättä tule ajatelleeksi, esimerkiksi mielenkiintoista, miten monet hotellit Helsinki alueella tarjoavatkaan maailman mittakaavassa laadukasta majoitusta ja moni pyrkiikin erottautumaan juuri miljöönsä avulla. Monilla hotelleilla onkin tapana koristella hotellin ulko-, sekä sisäpuoli hyvin jouluisesti, vieraita viihdyttäen. Nämä ovat oivia kuvauskohteita, joista saa loistavia kuvia, joita voit käyttää tervehdyksessä. 

Monet hyvin suositut paikat ovat saaneet valtavasti kuvaajia ottamaan kuvia itsestään, joten entä jos kokeilet löytää paikkoja, jotka ovat vähemmän tunnettuja, mutta silti tunnistettavissa? Kuvien saaja varmasti arvostaa vaivannäköä, jonka näet yksilöllisten kuvien eteen. 

Koteja, tehtaita, jouluvaloja vai jotain muuta?

Kuvia ja kuvauskohteita valikoidessa kannattaa miettiä millaisista kuvista tervehdyksen saaja mahdollisesti pitää, onko hänellä joitain mielipaikkoja tai nähtävyyksiä, kuten erilaisia laivoja ja, mitä haluaisit itse näyttää kotikaupungistasi ulkomaille? 

Vanhat rakennukset, varsinkin kauniisti valaistut ovat hyviä kuva-aiheita, joiden kuvaamista voi suositella aina. Kuitenkin kannattaa miettiä, mikä on juuri se, mistä itse haluat tarjota nähtäväksi. Oletko tehnyt hienot valoasetelmat tai onko teille syntynyt lapsi? Kannattaa miettiä onko jokin tällainen aihe hyvä tervehdystä varten. 

Kuvia miettiessä kannattaa unohtaa täydellisyyden hakeminen. Tärkeintä on sekä saajalle, että lähettäjälle kuva-aiheiden tuntuvan oikealta. Älä siis turhaan stressaa kuvien kanssa, vaan anna luovuudelle tilaa!