There are no breaking news at the moment

Kevätaurinko paistaa jo kirkkaana, mikä saa luonnossakin aikaan kevään ensimerkit. Oletko jo löytänyt luonnosta pajunkissoja? Pajunkissat ovat yksi kevään ensimmäisistä merkeistä ja niitä on mukava kerätä metsäpolun varrelta kotia koristamaan tai vaikkapa lasten virpomisvihtojen tekoa varten. Kevään tulo tarkoittaa nimittäin myös sitä, että kohta juhlimme taas pääsiäistä. Suomalaiseen pääsiäiseen liittyy paljon perinteitä ja erityisesti lapset iloitsevat mahdollisuudesta pukeutua noita-asuihin ja lähteä itsetehdyt virpomisvihdat mukanaan virpomaan naapurilta toiselle. Pääsiäisenä on myös mukava askarrella teemaan sopivia koristeita ja lähettää läheisille pääsiäistervehdys esimerkiksi kortin muodossa. Oletko jo kokeillut pääsiäistervehdystesi teettämistä itse ottamistasi kuvista? Tässä postauksessa annamme vinkkejä, joiden avulla otat tänä vuonna ihan itse pääsiäistervehdystesi kuvat!

Valitse mieleisesi kuvatuote

Erityisesti perheenjäsenille ja läheisille lähetettävään pääsiäistervehdykseen on hauska panostaa hieman enemmän. Nykypäivänä internetistä löytyy monia eri yrityksiä, jotka tarjoavat mahdollisuuden muuntaa itse otetut kuvat erilaisiksi kuvatuotteiksi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten sinun ei välttämättä tarvitse valita perinteistä korttia pääsiäistervehdykseksesi. Jos sinulla on esimerkiksi lapsia, isovanhemmille voi olla kortin sijaan mukava lähettää lapsenlapsista pieni valokuva-albumi täynnä pääsiäisteemaisia kuvia. Albumiin voi esimerkiksi lisätä kuvia perheen askarteluhetkistä, pääsiäismunajahdista ja rairuohon kylvämisestä. Isovanhemmat ja muut perheenjäsenet arvostaisivat myös varmasti erilaisia perheen pienimpien kuvilla koristettuja mukeja, avaimenperiä ja kalentereita. Kuvatuotteet on helppo tilata netistä ja usein sivustoilla on mahdollisuus nähdä esimerkki siitä, miltä kyseinen tuote tulee valitsemallasi kuvalla näyttämään valmiina.

Kuvia elävästä elämästä

Jos mieleesi on tullut lähettää pääsiäistervehdys, olet luultavasti ihminen, joka tekee mielellään muitakin pääsiäiseen liittyviä aktiviteetteja. Saat helposti runsaasti pääsiäistervehdykseesi sopivaa kuvamateriaalia, jos vain pidät kameran valmiina erilaisten pääsiäisvalmistelujen ikuistamiseksi. Onko ikkunalaudallasi jo tipuilla koristeltua rairuohoa itämässä? Ota kuva koristellusta ikkunalaudastasi! Lasten kanssa tulee myös askarreltua kaikenlaista pääsiäisen lähestyessä, joten dokumentoi esimerkiksi virpomisvihtojen tekemistä. Myös virpomisasujen suunnittelu ja valmistaminen kannattaa aloittaa jo hyvissä ajoin, joten voit ottaa valmiista asuista kuvia lasten päällä pääsiäistervehdystäsi varten jo ennen h-hetkeä. Jos sinulla ei ole lapsia, voit inspiroitua ottamaan kuvia luonnossa ilmenevistä kevään merkeistä, kuten ihanan pörröisistä pajunkissoista ja puiden lehtien versoista. Voit myös luoda pääsiäiskoristeista ja luonnosta kerätyistä tykötarpeista kauniita kollaaseja, joista otetuista kuvista saat teetettyä persoonallisia pääsiäiskortteja.

Millaiset pääsiäistervehdykset ovat eniten sinun mieleesi? Toivottavasti sait tästä artikkelista innostusta ja inspiraatiota ottaa tänä vuonna tervehdystesi kuvat itse, sillä läheisesi ja ystäväsi arvostavat varmasti luovuuttasi. Hauskoja kuvaushetkiä!