There are no breaking news at the moment

Monille tulee yllätyksenä miten vaativaa työtä valokuvaaminen onkaan. Usein kuvien ottamiseen tarvitaan hyvin paljon aikaa ja vaivaa, jotta onnistunut lopputulos saadaan aikaiseksi. Harva kuva onnistuu ensimmäisellä räpsäytyksellä, vaan kuvien lavastaminen on yleensä ison työn takana ja kuvia joudutaan ottamaan useita, jopa satoja samasta kohteesta ja kuvien joukosta valitaan paras otos, jota usein muokataan vielä tämän jälkeen, jopa paljonkin. Tähän kaikkeen kovaan työhön tarvitaan energiaa, jotta työskentely on sujuvaa ja siksi kannattaa muistaa syödä hyvin. 

Muista monipuolisuus ja ravinteikkuus

Värikäs ja ravinteikas ruoka pitää pitkään nälkää poissa ja antaa tarpeeksi energiaa jaksaa koko päivän. Vihannekset ja kasvikset ovat herkullisia ja antavat vitamiineja ja tuoreena valmistettuna maistuvat parhaimmalta. Terävät Fiskars veitset ovat hyvä työväline pilkkomiseen, kuorimiseen ja paloitteluun. Näin saat helposti ruoan sellaiseen muotoon, josta nautit parhaiten. 

Jos mehut, smoothiet ja soseet ovat lähellä sydäntäsi, OBH Nordica tehosekoitin auttaa sinua tekemään niitä helposti. Smoothien avulla saat helposti piristystä ja energiaa, jonka avulla jaksat pitkän päivän kuvaamisen parissa. Smoothiet on myös helppo kuljettaa mukana töihin, eikä niiden nauttimiseen tarvita erillistä taukoa, vaan voit juoda niitä suoraan juomapullosta kuvaamisen parissa työskennellessä. 

Valitse terveelliset välipalat

Terveellisten välipalojen avulla saat pidettyä painosi ja verensokerisi kurissa. Vähemmän sokeria ja energiaa sisältävät ruoat ja välipalat eivät myöskään nosta verensokeria liian nopeasti ja näin aiheuta tukaluuden tunnetta ja väsymystä, joten jaksat paremmin ja pidempään. Jos mielesi tekee herkkuja kesken päivän, kannattaa valita suklaata ja sipsejä reilusti terveellisemmät hedelmät ja pähkinät, jotka pitävät pidempään yllä kylläisyyden tunnetta ja myös sisältävät paljon vitamiineja ja kuituja.