There are no breaking news at the moment

Lomareissun yhdistäminen harrastukseen on mitä mainioin keino säästää aikaa ja palautua arjen puurtamisesta. Rennosti, ilman aikataulua ja suunnitelmaa kulkien kuvatessa inspiraation saa antaa viedä sitä mukaa, kun mieli tekee. Näin saatat löytää valtavasti uudenlaisia kuvakulmia ja kuvia, paikkoja, joihin et välttämättä menisi normaalin aikataulun tai arjen keskellä. 

Lomareissun yhdistäminen kevyesti harrastukseen voi olla vapauttavaa ja aikatauluttomuus tai ainakin aikataulujen vähyys voi olla nimenomaan mielipuuhaansa yhdistettynä aivoille kunnon stressin poistoa ja antaa paremman palautumisen, kuin esimerkiksi pelkkä sohvalla löhöily. 

Majoitu uniikissa miljöössä inspiroituen

Uniikki miljöö mahdollistaa aistien kokonaisvaltaisen uppoutumisen uusien kuvausmahdollisuuksien ääreen. Onkin hämmästyttävää miten omalaatuisia ja uniikkeja miljöitä Helsinki hotelli tarjonnallaan pystyy tarjoamaan. Erilaiset hotellit pyrkivätkin tarjoamaan muista erottautuvia ympäristöjä, jonka ansiosta henkinen tarjoama, uusine ideoineen kuvien ottamiseksi on valtava. 

Omanlaisensa teeman ansiosta voit matkustaa toiseen aikaan tai paikkaan saaden valtavasti ideoita, joista luultavasti on tulevaisuudessa kuvaamisen kanssa paljon hyötyä. Inspiraatio kun ei kysy aikaa tai paikkaa, vaan se voi tulla koska tahansa, missä tahansa.

Kulje eri reittejä, kuin aiemmin

Jos tarkoituksena on lomailla tutussa paikassa tai muuten vain kiertelet etsimässä uutta inspiraatiota, kannattaa kokeilla kulkea uusia reittejä tai ainakin vanhoja tuttuja reittejä toiseen suuntaan. Näin eteesi avautuu uusia kuvakulmia ja näkymiä, joita voit käyttää kuvien ottamiseen. 

Vaikka asuisit paikkakunnalla tai olisit käynyt usein, kannattaa kysellä paikallisilta ja muilta ihmisiltä, mistä he nauttivat ja mitä he voisivat suositella kohteeksi. Näin saatat löytää ihan uusia paikkoja myös tutuista kaupungeista. Kannattaa siis rohkeasti tarttua tilaisuuksiin, joiden ansiosta kuva kokoelmasi karttuu huikeaa vauhtia!