Hotellit ja majoitusliikkeet hyödyntävät paljon kuvapankkikuvia ja rakentavat omista tiloistaan erilaisia kuva portfolioita, joita ne hyödyntävät markkinoinnissa. Kuvien takana on usein ammattilaisia, joiden taito ottaa myyviä kuvia on aivan erilainen, kuin vain hetkittäin napsituilla kuvilla. Ammattilaiset osaavatkin valita sopivat kuvat, joilla hotellien markkinointimateriaaleja kohennetaan ja saadaan asiakkaille välitettyä juuri se mielikuva, joka halutaan.

Ammattilaiset ottavat kuvia usein pienen tai isomman lavastuksen kanssa ja kuvat ovatkin usein yksi kymmenien tai satojen eri kuvien joukosta valittuja, vahvasti sommiteltuja ja jopa isommista kuvista tarkoin rajattuja. Omien kuvapankkien kokoaminen on yrityksille tarkoin harkittua puuhaa, jotta ne pystyvät nopeastikin reagoimaan erilaisten kampanjoiden tarpeisiin. Tästä onkin hotelleille valtavasti hyötyä ja näin ne pystyvät jopa luomaan merkittävää kilpailuetua muihin toimijoihin nähden.

Hotellit hyödyntävät kuvien maailmaa tunnelman luomisessa

Monesti hotellien markkinointimateriaaleissa tarjotaan ja myydään rauhallisuutta, levollisuutta, nautintoa ja ylellisyyttä. Tämä on pitkälti myös kuvien ja niiden maailman tarjoamaa mahdollisuutta, jota käytetään materiaaleissa. Jos kyseessä on laadukkaampi hotelli Helsinki tai Tampere tai muun isomman kaupungin alueella, voidaan hyvällä maulla käyttää materiaaleissa esimerkiksi näkymiä hotellista ulos, näkymiä hotellille tai lähialueiden kohteita. Näin hotellin tarjonta ja sen ulkopuolella olevat kohteet voivat houkutella uusia asiakkaita, kun he ovat tietoisia lähialueen tarjonnasta.

Kuvilla on myös mahdollista tuoda esille esimerkiksi hotellin palveluita, kuten ravintolan ruokia, miljöötä ja esimerkiksi juhlapäiviä ja tunnelmaa. Näin asiakkaille voidaan etukäteen luoda tunnelmaa millaista tarjontaa hotellilla on asiakkaille. Varsinkin spa tiloista ja erilaisista hemmotteluhoidoista on helppoa antaa kuvia asiakkaiden nähtäväksi. Näin asiakkaille välittyy rento ja lempeä tunnelma siitä miten hotellilla voi todella rentoutua kokonaisvaltaisesti, ilman turhaa stressaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *