Mummokin sen jo tiesi – valokuva on aina hyvä lahjaidea! Nykypäivänä on olemassa loputon määrä erilaisia lahjatuotteita, joihin voit painaa haluamasi valokuvan, joten rippikuva kehyksissä ei ole enää ainoa tapa antaa lahjaksi valokuva. Tässä artikkelissa kerron vinkkejä siihen, mihin kaikkiin oma valokuva voidaan painaa ja millaisissa tilanteissa näitä voisi antaa lahjaksi.

Valokuva on aina tärkeä muisto. Se on pysäytyskuva hetkestä, joka ei enää koskaan palaa – paitsi valokuvan muodossa muistoina. Kuva liittää yhteen menneet ja nykyiset sukupolvet, sillä niiden avulla voidaan kertoa tarinoita sukulaisista, jotka eivät enää ole kanssamme. Valokuva ei koskaan ole neutraali: sillä on aina ottajansa, joka on päättänyt painaa laukaisinnappia juuri tietyllä hetkellä. Ketkä kuvassa ovat, ketkä on rajattu pois? Kuka katsoo kameraan, kuka nauraa hampaat näkyen, kuka kätkee kasvonsa?

Jääkaappimagneetti

Jääkaappi magneettiin painettu valokuva sopii erittäin hyvin lahjaksi sellaisille lähisukulaisille, jotka eivät saa tarpeekseen pärstästäsi. Ilahduta mummoa vaikkapa jääkaapin oveen tulevalla magneetilla, jossa mummo molskahtaa järveen juhannusyönä, tai muulla hauskalla yhteisellä muistolla.

 

Avaimenperä

Avaimenperä on täydellinen paikka lapsen, lapsenlapsen, kummilapsen tai lemmikin kuvalle. Kaikkien heidän, jotka haluat pitää aina mukanasi. Valitse kuvaan hellyyttävä kuva, jota voit esitellä kaikille, jotka erehtyvät kuvasta mitään tarkemmin kysymään.

 

Juliste

Valokuvasta tehty juliste sopii sinulle, joka et häpeä osoittaa tunteitasi. Valokuvista voidaan painaa suuriakin julisteita, joten miksipä et painattaisi seinän kokoista banderollia viime mökkireissulta, kun saitte kuningasidean lähteä uimaan hyiseen veteen aamuyöllä kello viisi? Vain taivas on rajana siinä, mihin kaikkeen valokuva voidaan onnistuneesti painattaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *