Voimauttava valokuvaus, mielenhoitoa kuvilla, stressitasoa laskevat kuvataidenäyttelyt… Kuvat vaikuttavat meihin yllättävän paljon ja yllättävän positiivisesti arjessa. Saamme omasta mielestämme kauniiden kuvien katselusta paljon irti ja mielemme paranee.

Länsimaalainen ihminen törmää kuviin jatkuvasti ja kaikkialla, halusi sitä tai ei. Kun kävelemme kauppakeskuksen läpi, olemme muutamankin eri tutkimuksen mukaan altistuneet jopa sadoille erilaisille kuville. Mutta mitä jos olemme nähneet haluamattamme kuvia, jotka aiheuttavat mielenlaatuumme negatiivisesti tai sellaisiin kuviin, jotka saavat fokuksemme pois asioista, jotka ovat sillä hetkellä tärkeitä? Sen takia on hyvä pitää aina mukana itselle tärkeitä kuvia, jotka muistuttavat siitä, mikä on meille elämässämme prioriteettilistan ykkösenä olevia asioita. Mutta miten tällaisiä kuvia on helppo nähdä omassa arjessa? Miten voimme pitää mukana itsellemme tärkeitä kuvia? Lue tästä artikkelista vinkkejä.

Julisteet omista kuvista

Monet yritykset tarjoavat kodin sisustukseen ja seinille tarkoitettuja julisteita. Julisteissa on usein julkisuuden henkilöiden, suloisten eläinten kuvia tai kauniita, geneerisiä maisemakuvia. Toisinaan julisteilla voi olla paljonkin arvoa ja niiden hankinta voi mietityttää – mitä jos kyllästyn julisteeseen ja hankinta on ollut turha? Mitä jos juliste ei sovikaan sisustukseeni tai kuva ei miellytä loppujen lopuksi ollenkaan?

Sen takia on tärkeää, että valitsee julisteeseen oman kuvan. Monilla painatusyrityksillä julisteeseen voi oman kuvan lisäksi valita, millaisesta materiaalista haluaa julisteen olevan. Voit valita esimerkiksi kiiltävän tai himmeän materiaalin tai jopa metallijulisteen!

Pienet postikortit ja valokuvat mahtuvat moniin paikkoihin

Joskus juliste voi olla aivan liian iso, eikä sitä saa mahtumaan tilaan järkevästi. Jotkut seinätilat ovat ahtaita ja pieniä, tai ison kuvan laittoa estää esimerkiksi keskellä seinää menevä putki tai putket. Tällöin yksi vaihtoehto pitää itselleen tärkeitä kuvia esillä on teettää kestäviä postikortteja, jotka on helppo sijoittaa melkeinpä mihin tahansa kodissa ja vaikka toimistossa..

Toinen tapa on teettää vanhan ajan tyyliin omista digitaalisista valokuvista fyysisiä valokuvia. Monet palvelut tarjoavat fyysisiä valokuvia erimuotoisina, kuten hauskoina polaroid-kuvina.

Muut painatetut kuvatuotteet

Kuvia voi painattaa myös yllättäviin tuotteisiin – voit painattaa itsellesi vaikka oman kalenterin omilla kuvilla. Muita kuvatuotteita ovat esimerkiksi mukit, hiirimatot, T-paidat ja avaimenperät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *